Weinig bekende feiten over Laserontharing.

Dit wordt eerst met u besproken. Wel kan zijn het belangrijk om er rekening mee te houden dat tussen de verzorging in slechts scheren toegestaan kan zijn, uiteraard waxen, harsen en epileren zijn niet toegestaan. Meer informatie aan hetgeen u voor een treatment moet doen en na een treatment kan verwachten vindt u dan ook voor vanwege- en nazorg.

Er kunnen ook aantal factoren meespelen zoals: medicijngebruik, hormonale veranderingen in dit menselijk lichaam ofwel overmatige prikkels tot andere haren ontwerpen. Dit aantal behandelingen mogen daarom variëren. 

Daar kan zijn nauwelijks sprake over pijn na een behandeling, de huid mag hooguit hetgeen gevoelig aanvoelen. Heeft u dan ook last, dan kan u ons paracetamol nemen of ons koude kompres op de behandelde plek leggen.

Veel behandelaars raden aan om enkele weken wegens de operatie het te behandelen huidgebied zoveel geoorloofd buiten zonlicht te behouden. Blootstelling met zonlicht maakt de laserbehandeling niet zo doeltreffend en mag daarenboven een kans op complicaties vermeerderen.

Laser ontharen lijkt ons gehele simpele en makkelijk uit te voeren operatie. Maar daarmee wordt de behandeling onderschat. In Holland mogen enkel goed opgeleide therapeuten werken met lasers.

Het is aanbevolen om niet te zonnen van 2 weken voor de ingreep tot en betreffende twee weken erna. Omdat bij ons gebruinde huid werkt een laser minder juist. Tevens kunnen er meer pigmentplekken opkomen op ons gebruinde huid.

Ik heb erg lichtwegend blond hoofdhaar. Is permanente ontharing via remedie betreffende laser vanwege mijzelf mogelijk? Bij lichtblonde, grijze en rooie haren kan zijn de laserbehandeling niet zo efficiã«nt.

Tevens het kan zijn veelal tijdelijk. Het kan zijn immers belangrijk om een paar weken uit de zon te blijven na de behandeling. Zo voorkom jouw dat een huidveranderingen erger geraken door de zon. Ernstige complicaties aankomen zowat nimmer voor.

Het kan zijn inmiddels wel overduidelijk het flitslicht in het algemeen minder effectief kan zijn dan veilige lasers zoals de Lightsheer diodelaser vanwege ontharen. Het betekent het daar aanzienlijk niet zo behandelingen nodig bestaan met Lightsheer, dan betreffende flitslicht. Het scheelt natuurlijk in de onkosten.

Laserontharing is passend voor al website die huidtypes en huidskleuren, maar ook niet wegens al die haarkleuren. Blonde, grijze en rossige hoofdharen mogen helaas ook niet via een laserbehandeling verwijderd worden.

Kosten: €150 Meld het bericht Laser ontharing bovenlip Door Annemiek op 11-10-2015 (09:39) Hallo, je ben een tijdje geleden gestart betreffende het laser ontharen van mijn boven lip. Ik heb weet 6 behandelingen gehad en ik merk zeker dat het haar niet verdere terug groeit, je ben alang twee maanden ook niet langs geweest en er kan zijn nauwelijks ene haartje terug. De verzorging alleen was gelukkig ook niet zo pijnlijk. Ik persoonlijk voelde volstrekt niks. En dit was verder alsnog eens tegen een aardig prijsje. Ik raad het lazerontharen met iedereen met, je ervaar me meteen veel zekerder

Doe zorgvuldig met dit behandeld gebied en toepassen geen irriterende middelen, bijvoorbeeld deodorant en scrubs. Regelmatig verschijnen er na een treatment dikkere hoofdharen in het behandelde gebied; het bestaan geen andere hoofdharen, maar via een laser beschadigde haren. Ze blijven vanzelf uit, desgewenst kunt u ze na 2 dagen afscheren.

Meld dit advertentie Brandwonden door laser ontharen Via Linh op 10-12-2015 (16:03) Hallo ladies, na 5 laserbehandelingen kan zijn het dit uitkomst: haargroei kan zijn iets verminderd, doch ook niet volledig straat, maar dit meest vervelende is dat ik via de behandeling op twee plaatsen brandwonden heb opgelopen (voor mijn navel en lies) en nu 2 lelijke littekens met heb overgehouden. Een salon voelt zich totaal ook niet verantwoordelijk wegens een aangebrachte schade en doet niks met 'nazorg'. Nu zit ik betreffende mijn handen in het haar en mag niks doen. Heb aanraking opgenomen betreffende een branchevereniging, geschillencommissie, consuwijzer en jurisch loket, doch ze kunnen niks vanwege mij betekenen. Ondertussen gaat een salon bovendien met de behandelingen, terwijl ze in mijn ogen niet een expertise beschikken over.

Een Soprano Ice Laser is voorzien betreffende een meeste geavanceerde lasertechniek meer info op dit gebied van definitieve ontharing. Een laser onthaart totaal pijnloos en zorgt een geruime tijd resultaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *